Imörn anländer päronen

FAAAN vad jag ska bli ett barn i fyra dagar. Mamma och pappa kommer imorgon eftermiddag och då slår jag av mitt vuxenmode och drar på barnmodet på högsta. Let's get served.
 
;))))
 
Närå. (Jorå) Vi har massa kul inlpanerat och det ska bli så skönt att få träffa mina päron igen, dom betyder allt för mig. Men nu måste jag sminka på mig ett ansikte och göra mig klar för jobb!
 
Hörs, hej.
 
 

Kommentarer:

1 Hanna :

Hej fina du!!
Hoppas du inte har tröttnat på alla dessa iso-frågor för här kommer en till ;)) jag äter just nu och är klar runt feb-mars nästa år, då jag alltid har haft kass hy så har jag alltid fått använda produkter som motverkar detta, t.ex. har jag typ aldrig haft flytande foundation osv osv. Meeen nu efter kuren tänkte jag bara kolla med dig hur det fungerar? är det liksom som om man aldrig ens haft en finne så man ba kan köra på på den fetaste foundationen man hittar eller ska man fortfarande köra på det gamla vanliga (tråkiga)?

Kraaaam

Kommentera här:


Molly Jansson

Hej! Jag heter Molly, jag är 21 år gammal, bosatt i Stockholm men ursprungligen från Söndsvall. I min blogg kan du läsa om min akne och hur du fint kan dölja den! Det är okej med akne och du ska inte skämmas! No photoshoped images. Jag utövar mycket smink och vill gärna utöva det på dig med! Besök min hemsida för mer info: www.mollymakeup.se Kontakt: [email protected]