Två dagar kvar

Hej!
 
Undejbaja helj. Synd bara att Mollan, dumhuvudet själv, tog på sig en extrahelg utan att tänka sig för hahha... Nog för att mitt jobb är det bästa men lite vila har ju inte skadat någon. Börjar känna av magkatarrsvarningar och det får jag lätt när jag stressar och inte vilar ordentligt. Har varit ledig typ fyra dagar sen den sjätte oktober. Det är ju.... över tre veckor sen, haha. SÄÄÄÄMST. Men nu är det bara två dagar kvar sen är jag ledig två dagar i rad i alla fall.
 
Imorgon är det HALLOWEEEEEEN på MAC-disken på Åhléns City och det ska bli så kul. Jag tänkte vara en tampong! Har sytt ihop en vit liten bomullshatt som jag ska trä över huvudet och hälla blod på toppen! Ska bli jättekul :)
 
...
 
 
 
Skoja. Det blir något sugarskull. KOM FÖRBI! Kjam
 
 

Kommentarer:

1 My:

Heeej Molly!
Du måste stressa ner, annars kanske du blir trasig? 😨

Tänker att du är galet intresserad av hur det går för mig och isotretionin! (HA!) Jag fick ta paus en vecka pga att min kropp tog för mycket stryk av 60 mg. Sen gick jag tillbaka till 40 mg och har väl tagit den dosen i nån månad nu. Saken är den att jag får NYA biverkningar? Efter flera veckor?!
Ögoninflammation, näsblod, sprickor i mungiporna (så att jag ,helt ärligt, ser ut som jokern ) som varar (tillägg: ser vansinnigt sexig ut som du förstår), sån värk i ryggen på morgonen att det tar en stund att komma upp ur sängen ..
För att inte tala om mina tumnaglar!! De har spruckit från rötterna så att det ser ut som skabb (kan inte/slipper måla naglarna) 😖

Vet faktiskt inte om jag skulle börjat med denna medicin, om jag visste hur illa det kunde bli...
Jaja, nu ska jag inte gnälla mer!! Du är bäst!❤️
Kram My

Svar: Fina du! Jag håller på att stressa ner, tack för omtanken <3
Det låter inget kul med alla extra biverkningar :( Det är en risk man tar när man börjar med roaccutan. Min mun såg också ut som jokern! Fyfan i helvete vad ont jag hade i munnen. Kunde inte ta en tugga av mackan på morgonen utan att tänka mig för, annars sprack det igen. Näsblod är vanligt, men det är oftast pga torra slemhinnor i näsan, det är säkert inget annat! Hade en månad med värk i hela kroppen där det tog en timme för kroppen att vakna till, men sen hade jag inte så ont resten av dagen när jag rörde mig. Det där med tumnaglarna var jag inte med om dock, förhoppningsvis är det bara nu under behandlingen så det går tillbaka sig fort efter! Mina läppar var ju bra efter bara två veckor!

Sen över lag har jag inga biverkningar från medicinen och jag är superglad att jag faktiskt åt medicinen. Jag tänkte att jag kunde hålla ut av biverkningarna bara jag slapp den där jävla aknen! Håll ut gumsan, det blir bättre <3 Men om du inte pallar mer - avbryt! På vissa är denna medicin ett helvete, och för andra funkar den prima... <3

Puss!
Molly Jansson

Kommentera här:


Molly Jansson

Hej! Jag heter Molly, jag är 21 år gammal, bosatt i Stockholm men ursprungligen från Söndsvall. I min blogg kan du läsa om min akne och hur du fint kan dölja den! Det är okej med akne och du ska inte skämmas! No photoshoped images. Jag utövar mycket smink och vill gärna utöva det på dig med! Besök min hemsida för mer info: www.mollymakeup.se Kontakt: [email protected]