Min akne idag

Hallå hej!!!
 
Blev sugen att ta kort på min kind idag, heheheh. Min före detta aknekind.
 
Och FA-AAN!!! Vad jag är glad att jag åt roaccutan/isotretinoin. För alla är det ju inte en bliss att äta det men för mig var det såååå jävulskt värt det.
 
Jag låter bilderna tala för sig själv!
 
 

Kommentarer:

1 Emma -Merakibeauty.se:

vilka resultat! Så fint det blivit :)

2 My:

Det är knappt så man kan tro det😍😍 jag är också färdig *prisa gud* och min hy är så jävla "ren" och mjuk😀 Det var lite värt helvetet, men kommer aldrig aldrig göra om det..🙄 (Eller ja, fan vet🤔)
PUSS OCH KRAM FINASTE MOLLY 😍❤️

Svar: SÅÅÅ glad jag blir att skithelvetet är BORTA!!!! :D Skulle nog inte heller göra det igen.... men som du säger, vem fan vet. Jaja, lev i nuet och NJUT!! <3
Molly Jansson

3 Matilda:

Hallå Molly!
Först & främst: TACK FÖR DIN BLOGG! Den är till så stor hjälp och pepp för en annan som kämpar på med aknen! Du verkar ju ha fått ett fantastiskt resultat, så grattis :)
Själv påbörjar jag min första Iso-kur idag, med skräckblandad förtjusning! Hoppas givetvis på samma fina resultat som du, men förväntar mig ändå en lååång och jävlig väg dit. Lika bra att förbereda sig på all världens hemska biverkningar, så kan man bara bli positivt överraskad ;)
Vore kul med ett inlägg om dina sammanställda tips för andra som äter kuren, eller bara allmänna hudtips för forna akne-drabbade!
Ha det fint! / Matilda

Svar: Hej Matilda! Tack själv du, vi behövs! Och tack för komplimangen på resultatet :)
Har inga egentliga tips så utan man får prova sig fram, däremot är det bra att inte använda för feta krämer/oljor för det kan ge en plus-minus-noll-effekt på medicinen, så var hellre lite torr än för fet efter produkter!

Kram och lycka till med allt <3
Molly Jansson

4 Lina :

Riktigt fint!! Så roligt för dig! Kom precis in på din blogg..
Jag undrar vilken hudkräm du använde. Jag kan knappt sminka mig så torr jag är i hyn :/

5 My:

❤️❤️😍😘 Har fått tre pyttesmå finnar, mindre än knappnålshuvud, antagligen pms😑MEN vilken panik jag fick!!! Tänkte såklart: jaha, nu är det tillbaka igen.. Innan jag faktiskt kunde tänka logiskt 😅

Svar: Haha vet PRECIS hur det känns!! Har också fått såna och panikat loss!
Molly Jansson

6 Matilda:

Hallå, IGEN!

Jag har ju kommenterat din blogg tidigare och är en frekvent följare av den, även fast du avslutat din kur med Isotretonoin :)

Jag skriver till dig nu då jag har en fråga: Det är nämligen så att jag tänkte sammanställa en liten lista, på min blogg, och tipsa om andra bloggare som skriver/skrivit om Isotretinoin. Därför undrar jag om det är okej att jag länkar till din blogg? Då den hjälpt mig tänker jag att den kan hjälpa många andra som, av någon anledning, skulle hitta till min blogg men inte till din :P Jag tycker din blogg är både välskriven och fin, med bra före- och efterbilder, och att du dessutom delar med dig av både med och motgångar. Speciellt mycket tycker jag om dina Q&A!

Så hojta till om det känns okej att jag länkar till din blogg? Likaså om du inte vill att jag gör det, vilket givetvis också är helt okej :)

Ha en fantastisk helg!

7 My:

MOLLY!! Min isotretinoin sister from another mister👯
Tror du inte på självaste fanskaps helvetes jävlar att jag verkar ingå i den lilla fucking exklusiva gruppen som får tillbaka skiten ändå?!!
Jodå, var hos hudläkaren förra veckan och hon vart sjukt missnöjd, eftersom att det inte längre rör sig om pyttesmå knottror längre.. Hon ville att jag skulle börja med en ny omgång 😭😰😪😨🤒😫😓😫😡😕😢😰😓😦💩
FATTAR DU?! FATTAR.DU?!?!??
Lyckades dock förhandla mig till en stark gel, till att börja med....
Det är fan inte rättvist detta 😶🔫
Jsgzlkwbjsödbve säger jag.
Puss puss puss från deppiga finnen❤️❤️❤️

Svar: Näääää fyfan vad tråkigt!!!! Jag lider med dig sååå mycket! Du verkar vara en FANTASTISK människa och jag hoppas verkligen detta blir sista omgången med nånting!!
Med finnar eller inte, så är du underbar <3 <3
Molly Jansson

8 My:

Du är fan bäst!!!😍Hälsa dina vänner att de ska vara jävligt glada att de har dig i sina liv och att de ska hålla fast vid dig med näbbar och klor!!😍❤️
Ta i fucking trä, men det verkar som att gelen har slätat ut asen ganska bra!!!!!!✌🏻️💃💛👌🏻❤️😀😁😍😘
Hur har du det med livet och allt??😍
Puss och kram 👽

Svar: Men åh, lägg av!! Hahaha <3 Vad härligt att höra!!! *hjärtögon* Har skrivit lite om livet i ett inlägg ;) In å läs! PÖSS
Molly Jansson

Kommentera här:


Molly Jansson

Hej! Jag heter Molly, jag är 21 år gammal, bosatt i Stockholm men ursprungligen från Söndsvall. I min blogg kan du läsa om min akne och hur du fint kan dölja den! Det är okej med akne och du ska inte skämmas! No photoshoped images. Jag utövar mycket smink och vill gärna utöva det på dig med! Besök min hemsida för mer info: www.mollymakeup.se Kontakt: [email protected]